Шнур страхувальний для пістолета всього за 115 грн!

Шнур страхувальний (страхувальна пружина) широко застосовується в туризмі, на полюванні або риболовлі, а також використовується прцівниками правоохоронних органів і охоронцями.

Дана пружина запобігає втраті зброї чи дрібного знарядження навіть з самих надійних кишень. Може використовуватися з ліхтариком, ножем, рацієй або клучами. Також запобігає вилученню короткоствольної вогнепальної зброї.

Одним кінцем трос кріпиться до предмета, а другим - шлейок штанів або кобури. Сама пружина, завдяки своїй гнучкості, не буде заважати при русі і перешкоджати доступності спорядження.

 шнуры

Шнур виготовляється у кількох варіантах - з м'якою або жорсткою петлею. Можна також комбінувати петлю: з однієї сторони м'яка, з другої - жорстка. М'яка петля гарна тим, що вона універсальна у застосуванні, її можна прікріпити до чого завгодно. Жорстка петля потребує наявності кільця або карабіна (не входять в комплект).

Страхувальний трос можна використовувати в абсолютно різних погодних умовах!

Виконаний з високоякісних матеріалів і фурнітури, шнур зручний і легкий в експлуатації. Проста конструкція і висока зносостійкість стануть гідним доповненням до вашого пістолету.

Забарвлення в асортименті: чорний, хакі, койот, камуфльований.

Габарити:

Довжина стисла: 280 мм

Довжина розтяжки: 1300 мм

Діаметр пружины: 15 мм

Діаметр паракорду: 3 мм

Матеріал: Паракорд/ПВХ

Вага: 25 г

Дивитися в каталозі
Поділитися:

Замовити зворотній звязок

Ваше ім`я
Номер телефону
+380
Ваше питання, примітка
Наш менеджер передзвонить вам з 14:00 до 17:00

Відстежити замовлення

Повідомити про оплату