Від 5000 грн - знижка 10%, від 10000 грн - знижка 20%!!!

Ніж Grand Way рибальський 18209

Ціна:
282.90 грн
- +
Немає в наявності
Артикул: 18209

Рибальський ніж Grand Way 18209 розроблявся спеціально під любителів рибного лову та з урахуванням їх побажань, якими зумовлена ​​специфічна форма ножа та конструкція піхов. Ніж має довгий, вузький клинок, яким дуже зручно виконувати роботи з потрошення, чищення, оброблення риби, а також філування.

Клинок ножа Grand Way 18209 виготовлений з 420-ї сталі - сталі з високими антикорозійними властивостями. При якісному загартуванні та обробці, ножі з 420-ої сталі мають досить тонкі та пружні клинки. Сталь 420 дозволяє виготовляти недорогі ножі, що мають високу корозійну стійкість, які легко точити навіть у польових умовах. Ріжуча кромка ножа утворена увігнутими спусками від середини клинка з мікропідведенням. Невелика ділянка леза, біля рукояті, має серрейторне заточення, яке знадобиться при розрізанні хребтів, хрящів та інших щільних матеріалів.

Рукоятка ножа виготовлена ​​з резинопластики еластрон. Еластрон це ідеальне поєднання гуми та пластику, що має найкращі властивості кожного з цих матеріалів. Рукоятка з такого матеріалу має дуже теплу, м'яку та чіпку поверхню. Можна навіть сказати, що еластрон просто липне до руки. Вигнута форма рукояті та підпальцеві виїмки створюють непогану ергономіку – рукоятка сидить у руці як влита. У торцевій частині є отвір під темляком. Наявність темляка (мотузкова або ремінна петля) в ножах з рукояткою без обмежувача захистить пальці руки від ковзання на лезі клинка. Крім цього, темляк дозволяє вивільнити пальці руки для виконання будь-якої роботи, не випускаючи ніж з руки.

Чудовий рибальський багатоцільовий ніж. Рукоятка з еластрона, серрейтор, зручні піхви – ось ті моменти, на які варто звернути увагу в моделі Grand Way 18209. У комплект поставки ножа входять пластикові піхви з ремінною скобою, за допомогою якої піхви можна закріпити на поясному ремені. Ніжні забезпечені дренажними та вентиляційними отворами, що для рибальського ножа, що працює в умовах підвищеної вологості – безперечний, великий плюс.

ВИРОБНИК: GRAND WAY, Китай
ВИГЛЯД НОЖА: РИБАЦЬКИЙ
ЗАГАЛЬНА ДОВжина, ММ: 350
ДОВЖИНА ЛЕЗА, ММ: 220
ДОВЖИНА РУКОЯТІ, ММ: 130
Товщина леза, ММ: 1.4
ШИРИНА ЛЕЗА, ММ: 21
МАРКА СТАЛИ: 420
ТВЕРДІСТЬ СТАЛИ, HRC: 55-56
ПОВЕРХНЯ ЛЕЗА: SATIN FINISH
МАТЕРІАЛ РУКОЯТКИ: ЕЛАСТРОН
НАЯВНІСТЬ ЧОХЛУ: ТАК
МАТЕРІАЛ ЧОХЛА: ПЛАСТИК
МАСА, Г: 110

Відгуків про цей товар поки немає
Наложений платіж від 300 грн. Характеристики та комплектація товару можуть незначно відрізнятися від фото без додаткового повідомлення.
Акції та промокоди - у вайбер-групі, приєднуйтесь до KOZAKI інтернет-магазин
Розповісти друзям:
Рекомендовані товари

Замовити зворотній звязок

Ваше ім`я
Номер телефону
+380
Ваше питання, примітка
Наш менеджер передзвонить вам з 14:00 до 17:00

Відстежити замовлення

Повідомити про оплату