Новинка! Термобілизна для справжніх мисливців.

Сьогодні немає необхідності переконувати людей в тому, що для того, щоб відчувати себе комфортно протягом дня, навіть якщо ви відчуваєте великі перепади температур, зовсім не обов'язково одягати масу одягу. З усіма проблемами, пов'язаними з температурним режимом, з легкістю впорається термобілизна.

Термобілизнапрекрасно зберігає тепло, одночасно з цим, воно здатне забезпечити вентиляцію в разі перегріву тіла (взимку не замерзати, а влітку - не перегріватися). Верхня частина виглядає як звичайна футболка з довгим рукавом, і нижня - обтягуючі штани. Її можна надягати як на полювання, так і на роботу, оскільки цей одяг практично непомітний під верхнім одягом в силу її товщини і відсутності швів.

Білизна, представлена в нашому магазині, виготовлена на високотехнологічному обладнанні, яке дозволяє робити якісні товари з підвищеною зносостійкістю і практичністю. Завдяки наявності в своєму складі поліестеру і спандекса, білизна рівномірно розтягується, що дає відчуття додаткового комфорту і збільшує термін використання. Термобілизна відмінно тримає тепло, не викликає будь-яких неприємних відчуттів в процесі носіння, матеріал не скочується, не "осідає" після прання, відмінно зберігає первісну форму, не вимагає спеціального догляду.

Широкий вибір кольорів і розмірів дозволить з легкістю підібрати і купити термобілизну в нашому магазині.

Приємних покупок!

 239c8efa475568d8a3a9c42dd1947efc

Дивитися в каталозі
Поділитися:

Замовити зворотній звязок

Ваше ім`я
Номер телефону
+380
Ваше питання, примітка
Наш менеджер передзвонить вам з 14:00 до 17:00

Відстежити замовлення

Повідомити про оплату